Iedereen heeft zijn eigen redenen om te willen afvallen. Een aantal mensen willen afvallen om gezonder door het leven te gaan. Sommige willen afvallen om beter in hun vel te zitten en zelfverzekerder door het leven te gaan. Mischien wilt u wel snel afvallen om in uw leuke jurk te passen, die u niet meer past omdat u bent aangekomen. In sommige gevallen spelen meerdere redenen die men dwingt om te gaan afvallen.

Wat is jouw reden?

Ongeacht wat uw redenen zijn om te gaan afvallen, is het algemeen duidelijk dat overgewicht ronduit gevaarlijk kan zijn. Vooral extreme vormen van overgewicht kunnen gezondheidsrisico’s met zich mee brengen.

Overgewicht kan veel aandoeningen veroorzaken, waaronder gewrichtsklachten, suikerziekte, hart- en vaatziekten, ademhalingsproblemen, slapeloosheid, onvruchtbaarheid, menstruatiestoornissen, geboorteafwijkingen.

Overgewicht!?

Naast deze aandoeningen kan overgewicht ook de oorzaak zijn van psychische en sociale problemen in uw leven. Ook kan overgewicht het lichamelijk functioneren verslechteren. Veel mensen ontwikkelen hierdoor hun talenten niet of minder. Dit alles als gevolg van overgewicht, die het moeilijker maakt om uw talenten te ontwikkelen en uw zelfverzekerdheid flink aantast. Gelukkig is het altijd mogelijk om snel en effectief te gaan afvallen in het leven. Waarom zou u niet willen afvallen? Het heeft zoveel positieve werkingen op uw leven! Wat houdt u nog tegen om serieus te gaan afvallen?

Veel succes met afvallen

Overgewicht verhoogt de kans op hart- en vaatziektes. Veel onderzoeken tonen aan dat overgewicht kan leiden tot een vroege dood. Veel mensen met overgewicht leggen zich erbij neer en geloven dat het helaas iets is wat bij hen hoort. Wat veel mensen met overgewicht moeilijk kunnen geloven, is dat afvallen heel eenvoudig kan zijn. Het is echt mogelijk! Ja, echt mogelijk! Bent u iemand met overgewicht? Maak er een einde aan! Ook u kunt indien u effectief aan uw lichaam werkt over een tijdje slank met een mooi figuur over straat lopen. Het is echt mogelijk.

Belangrijke redenen om af te vallen

Eén van de belangrijkste redenen waarom veel mensen met overgewicht geen geloof meer hebben in het krijgen van een slank figuur, is doordat zij tijdens het sporten of diëten te weinig resultaat zien. Veel van deze mensen krijgen de indruk dat zij met veel inspanning heel weinig bereiken en nauwelijks afvallen. Hij gaat heel moeilijk en langzaam, terwijl er zwaar wordt gelijnd of gesport. Hierdoor raken veel mensen met overgewicht gedemotiveerd en verliezen het geloof dat ook zij kunnen afvallen.

Het is 100% bewezen! Indien u effectief op een juiste manier gaat sporten en uw voeding een beetje aanpast, kunt u gegarandeerd afvallen. Ja, ook u met zwaar overgewicht kunt over een tijdje in een slank figuur over straat lopen. U moet er wel echt in geloven. Dit lukt alleen wanneer u resultaat ziet. Eén effectieve manier om af te vallen door te sporten, is door te gaan hardlopen. Ook dit is een voorbeeld waar veel beginners het één en ander verkeerd doen en vervolgens hun geloof in het hardlopen verliezen. Wilt u effectief afvallen met hardlopen, lees dan onze artikel over afvallen en hardlopen.