Sporten via BedrijfsFitnessAbonnement.nl

uit onze blog

Wil jij graag beginnen met sporten, maar vind je de abonnementskosten bij een sportlocatie te hoog? Maak dan gebruik van extra voordeel via BedrijfsFitnessAbonnement.nl!

Hoe werkt BedrijfsFitnessAbonnement.nl?

BedrijfsFitnessAbonnement.nl verzorgt sportabonnementen voor werknemers via hun werkgever. Zo kun jij als werknemer sporten met een korting die kan oplopen tot wel 40%, vergeleken met je normale sportabonnement. Er zijn reeds vele sportlocaties door heel Nederland aangesloten, zo vind je dus altijd een sportlocatie bij jou in de buurt.

Jouw werkgever bepaalt op welke manier jij gebruik kunt maken van jouw extra voordeel. Zo kiezen sommige werkgevers ervoor om jouw sportabonnement vanuit jouw bruto salaris te betalen en kunnen ze zelfs een werkgeversbijdrage doen, zodat jij nóg voordeliger kunt sporten.

De precieze voorwaarden verschillen per werkgever. Wil je hier meer over weten, dan kun je terecht bij jouw HR-contactpersoon om navraag te doen naar de mogelijkheden. Weet je nog niet zeker of jouw werkgever wel lid is van BedrijfsFitnessAbonnement.nl? Daar kom je snel achter via de Werkgeverscheck op de website. Vul gewoon de naam van jouw werkgever in en je ziet direct of je het aanmeldproces kunt doorlopen voor een fitnessabonnement via jouw werkgever.

Doet jouw werkgever nog niet mee? Laat dan een tip achter en BedrijfsFitnessAbonnement.nl gaat contact zoeken met jouw werkgever om zich aan te sluiten.

Kan ik ook boksen, zwemmen, yoga of een andere sport doen?

Het zijn niet alleen maar fitnesscentra die zijn aangesloten bij BedrijfsFitnessAbonnement.nl. Volg jij liever een les yoga, boksen of ga je graag vrij zwemmen om al je spieren te trainen? Zoek dan een aangesloten sportlocatie die ook groepslessen aanbiedt of over een zwembad beschikt. Op de website kun je eenvoudig zoeken naar een sportlocatie bij jou in de buurt op basis van een postcode of plaatsnaam.

Inspiratie voor een gezonde levensstijl

Een voordelig sportabonnement via je werkgever is het begin van een gezonde levensstijl. Minimaal 30 minuten per dag bewegen is de norm en wordt dan ook aangeraden om gezond te leven. Maar naast sporten en bewegen zijn er nog veel meer tips en tricks om gezond te leven. Daarom vind je op de blog van BedrijfsFitnessAbonnement.nl wekelijks nieuwe blog artikelen en updates met daarin tips om gezond te leven. Wat dacht je van gezonde recepten, antwoorden op al jouw sportvragen en interessante artikelen over sport, voeding, feiten, fabels en meer.

Je hebt nu geen reden meer om te wachten met sporten. Doe de Werkgeverscheck op BedrijfsFitnessAbonnement.nl en sluit jouw sportabonnement direct af!