Bidons zijn, vooral bij fietsen of sporten, ontzettend handig om te hebben. Wist je dat je ook bidons kunt bedrukken met een logo of afbeelding? Hierdoor bieden bidons leuke mogelijkheden om ook naamsbekendheid te werven of voor een leuke actie.

Diverse bidons om uit te kiezen

Bidons komen in diverse soorten en maten. De meest voorkomende bidon is die van 500 ml met uittrekbare dop op de bovenzijde van de dop. De meeste van ons kunnen deze bidon wel voor de geest halen, wat betekent dat dit een ontzettend bekende en populaire bidon is. Speel hier op in door deze bidon te bedrukken met jouw logo, naam of een mooie afbeelding. Alles is mogelijk bij deze bidon. Naast de 500 ml variant, bestaan er ook een 750 ml variant. Dus ook voor de mensen met grote dorst, is er een bidon om te bedrukken.
Artikelen en apparaten worden steeds milieuvriendelijker en groener gemaakt. Dit geldt ook voor de bidons. Daarom bestaan er ook bidons die gemaakt zijn van suikerriet of van biologische of gerecyclede materialen. Dus ook voor milieubewuste relatiegeschenken kan je kiezen voor bidons.

Bidons voor naamsbekendheid

Zoals gezegd kan je bidons inzetten voor meer naamsbekendheid. Hoe kan je dit het beste doen?
Bidons zijn erg leuke items om uit te delen. Vooral als je een sportief publiek hebt, zijn bidons een welkom geschenk die zeker gebruikt gaat worden. Sta je binnenkort op een evenement of andere zakelijke bijeenkomst? Laat dan bidons bedrukken met jouw naam of logo. Hierdoor vergroot je je naamsbekendheid, omdat de bidons actief gebruikt zullen worden. Elke keer als ze de bidon in handen hebben, zullen zij aan jou denken.

Een leuke actie met bidons

Ook voor een leuke actie kan je met bidons mooie dingen bereiken. Laat bijvoorbeeld een aantal bidons bedrukken en laat één gouden bidon bedrukken. Wie de gouden bidon vindt, ontvangt een leuk welkomscadeau of een leuke prijs. Zo zijn er genoeg acties te verzinnen waarbij bidons een toegevoegde waarde kunnen zijn.

Online bidons bestellen

Er zijn online veel aanbieders te vinden als het gaat om bidons bedrukken. Wij raden aan om jouw bidon bij BudgetGift.nl te bestellen. Ze hebben een groot assortiment bidons, van de normale tot milieuvriendelijke en erg snelle levertijden. Zo hoef je nooit lang te wachten op jouw gloednieuwe bidons. Bestel ze snel op BudgetGift.nl.