De nieuwste tools binnen de schoonheidswereld

uit onze blog

De technologische wereld is volop in verandering. Nieuwe ontwikkelingen en ideeën stromen binnen in de markt, en we kunnen niet anders dan volgen. Ook de schoonheidsbranche springt mee op de kar van deze evolutie. De laatste jaren passeerden heel wat verbeteringen de revue, en dat zal in de volgende jaren zeker niet veranderen. Ga als schoonheidsspecialist mee met de trend, en verdiep jezelf in niet-operatieve behandelingsmethoden.

Van operatief naar niet-invasief

Eén van de grootste veranderingen in de beauty- en wellnesssector is ongetwijfeld de overstap naar niet-operatieve schoonheidsbehandelingen. Waar we vroeger geen andere optie hadden dan onder het mes gaan, kunnen we vandaag onze cellulitis, rimpels of andere oneffenheden op de huid behandelen zonder operatie. Voor elke onzekerheid of elk kwaaltje bestaat tegenwoordig een geschikt toestel. Zo is de drempel voor veel mensen een pak lager om hun onzekerheden te bestrijden. Al blijft het nog steeds een onterecht taboe om iets onder handen te laten nemen. Jezelf goed in je vel voelen, is en blijft een topprioriteit.

Weg met overtollig vet, hallo spieren

Overtollig vet of een hangende huid kan voor heel wat onzekerheid zorgen. De maatschappij bracht ons namelijk zo ver dat we er alleen maar slank en gezond willen uitzien. Toch is de stap naar een operatieve ingreep vaak lastig. Plastische chirurgie is dan ook niet zonder gevolgen, en bovendien zijn de meningen van anderen hierover sterk verdeeld. Maar wat nu als er een apparaat bestond dat spieren versterkt en tegelijk vet vermindert? Het bestaat! Een mooi voorbeeld is de Suprasculpt. Het is een 100% veilig afslanktoestel dat de spieren in je lichaam stimuleert en het silhouet tegelijkertijd verfijnt. Een andere mogelijkheid zijn de infraroodcabines, zoals een GMP-afslankcabine. Dit is een volledig veilig en onderhoudsvriendelijk toestel waarin je heel wat calorieën per sessie verbrandt door te zweten.

Kleine oneffenheden, grote onzekerheden

De kleinste schoonheidsfoutjes of kwaaltjes kunnen voor heel wat onzekerheid zorgen, ook al vallen ze voor anderen misschien zelfs niet op. Het kan hier gaan om rimpels in het gelaat, hangende oogleden, littekens, striemen… Dankzij de geavanceerde technologieën van vandaag hoef je voor zo’n kleine, banale oneffenheden niet meer onder het mes. Heel wat schoonheidsspecialisten hebben tegenwoordig de juiste apparaten in hun praktijk om op een niet-operatieve manier deze onzekerheden weg te nemen. Denk maar aan radiofrequentietoestellen, waarbij radiogolven tot in de diepere weefsels van de huid treden zonder de gezonde delen van de huid te raken en te beschadigen.

Toptoestellen voor schoonheidsspecialisten

Ben je schoonheidsspecialiste en krijg je geregeld klanten over de vloer met onzekerheden over de huid? Zonder de juiste apparaten moet je ze waarschijnlijk doorverwijzen naar een plastisch chirurg of ander centrum. Voorzie jouw praktijk daarom ook met de meest kwalitatieve beauty- en wellnesstoestellen. Bij DEN Esthetics vind je ongetwijfeld de toestellen die bij jouw klanten in de smaak zullen vallen. Als exclusieve verdeler van deze professionele apparatuur mag je zeker zijn van kwaliteit. Bovendien bekijken ze graag samen met jou wat de noden zijn voor jouw salon, zodat je de meest geschikte toestellen aankoopt voor jouw klanten.