Een watergevecht op de camping; dit heb je nodig

0
33
Een watergevecht op de camping; dit heb je nodig

De temperaturen blijven stijgen in Nederland en de zomer komt er bijna aan. Dat betekent naar de camping! Je kan op de camping allerlei leuke activiteiten doen, zoals een speurtocht, sportdag of een watergevecht. Zeker wanneer het zo warm is als nu, is een watergevecht een uitstekend idee. Voor je een watergevecht gaat houden is het belangrijk de goede items in huis te hebben. In dit blogartikel leggen we graag uit welke items dit zijn.   

Waterpistolen 

Waarschijnlijk dacht je hier al direct aan bij het lezen van de intro van dit blog. Voor vele liefhebbers van waterpret is dit namelijk een essentieel ding. Er is tegenwoordig keuze uit enorm veel verschillende modellen, iedere is weer uniek. Hetgeen wat ze allemaal kunnen is je vrienden lekker nat maken, dus een waterpistool is al snel goed! 

Waterballonnen 

Een waterballon hoort natuurlijk ook bij een watergevecht, vul een emmertje met ballonnetjes en je hebt zo een heleboel extra munitie tijdens het gevecht. Een waterballon werkt natuurlijk ook heel anders dan een waterpistool, je komt met een ballon vaak verder en je kan beter mikken. 

Een tuinslang 

Je zult misschien denken; ‘’Een tuinslang?’’. Ja, een tuinslang kan ook heel goed gebruikt worden tijdens een watergevecht. Vaak heb je op de camping bij jouw plekje ook een krantje waar deze slang op aangesloten kan worden. Je kan de slang zelfs op twee verschillende manieren gebruiken. Je kan zo je waterpistolen en waterballonnen sneller vullen, maar je kan er zelf ook mee schieten. Voor je een kraantje gebruikt is het wel een goed idee om aan de mensen op die plek te vragen of ze het goed vinden dat je hun kraan gebruikt. 

Kleding die snel opdroogt 

Je kan natuurlijk zonder shirt een watergevecht houden, maar het is tegenwoordig steeds duidelijker dat zonlicht direct op de huid niet gezond is. Je kan jezelf uiteraard insmeren, maar vaak wordt de zonnebrand eraf gespoeld door het water tijdens het watergevecht. We begrijpen dat kleren niet altijd even lekker zijn in de hete zomer en daarom raden wij kleding aan die zowel goed ventileert en de warmte los laat en die snel opdroogt als het nat wordt tijdens een watergevecht. Als je kleding zoekt die het meeste voldoet aan deze eisen, kun je het beste kijken naar sportkleding. Tijdens het sporten zweet je sowieso al vaak, dus het is erop gemaakt dat je er lekker in kan bewegen. Ook droogt deze kleding snel op omdat het gemaakt is om in te zweten. Op zoek naar leuke sportkleding? Neem eens een kijkje op www.stanno.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here